U ponudi je velik broj folija od vrlo kvalitetnih proizvođača koji povećavaju udobnost, smanjuju izdatke za hlađenje i grijanje, čine prozore i cijeli objekt vizualno dopadljivijim, smanjuju zagrijavanje i blještavilo te povećavaju zaštitu od ozljeda i provala.

Folije nude mnogo više nego tvornički obojeno staklo tako da se puno arhitekata odlučuje za obično staklo na koje se naknadno montiraju folije zavisno od želja vlasnika ili namjene prostora. Sve više arhitekata, dizajnera i građevinara odlučuje se za ugradnju folija, radi odličnog omjera cijene i onoga što folije pružaju u odnosu na obično staklo, te kojima rješavaju cijeli niz problema pri izradi objekata sa velikim staklenim površinama. Folije su dostupne u različitim bojama (srebrne, brončane, sive, zlatne, zelene, plave...), različitim nijansama zatamnjenja te kao tonirane, reflektirajuće (metalizirane), nereflektirajuće, sigurnosne ili dekorativne.

Folije, osim što iznutra omogućuju nesmetan pogled i smanjuju blještavilo imaju i svoju funkciju izvana. One štite Vašu privatnost onemogućavajući pogled izvana te ujedno čine stakla i cijeli objekt elegantnijim te omogućavaju da svi prozori izgledaju isto bez obzira kakve se zavjese ili rolete nalaze iznutra, ostavljajući tako mogućnost da svatko uredi svoj prostor po želji, a da time ne naruši skladan i elegantan izgled objekta.

Zaštitne folije čine svaku sobu ili ured ugodnijim za boravak u bilo koje doba godine, te osiguravaju Vama, Vašoj obitelji ili Vašim djelatnicima idealne uvjete za rad koji povećavaju produktivnost. Pomažu izjednačiti temperaturne razlike između dijelova zgrada koje se nalaze na suncu ili u sjeni, te tako spriječavaju da se prostori pretvore u vruće i neudobne, a istodobno eliminiraju blještavilo propustajući dovoljno svjetla za nesmetani rad što nije slučaj sa zavjesama ili roletama.

Zaštitne folije se montiraju direktno na staklo sa unutarnje strane. Postoje i posebne vrste folija koje se mogu montirati sa vanjske strane tamo gdje su stakla teško dostupna iznutra (npr. skladišta, visoki stakleni krovovi i sl.). Sve folije montirane od strane naših ovlaštenih montažera te održavane po uputama posjeduju punu tvorničku garanciju na zadržavanje svojih karakteristika, postojanost boje i ljepila za vrijeme trajanja garancijskog perioda. Potpune informacije o garanciji za pojedine vrste materijala možete dobiti od nas ili naših ovlaštenih suradnika. Folije posjeduju tanki ali čvrsti zaštitni sloj koji omogućava odličnu zaštitu od ogrebotina te omogućava održavanje istim metodama kao i za obično staklo bez straha od oštećenja ili gubitka na karakteristikama materijala.