Opremljenost sa digitalnim strojevima za tisak na tekstil. Kvaliteta ispisa i pažnja koja se posvećuje  pri tisku na majice, platnene vrećice, zastavice, banere, torbe, pregače, kuhinjske krpe, promotivne artikle i ostale proizvode od tekstila, garantira vrhunski otisak i dugotrajnu postojanost.

Za tisak na tekstil koriste se  boje otporne na izbjeljivanje uslijed izlaganja suncu, te čestim pranjima, čak i na višim temperaturama.

To je tip tiska koji uvijek zahtijeva visoku preciznost i inovativnost, te korištenje najnaprednijih tehnika za dobivanje specijalnih efekata. Kod ovakvih poslova, individualni zahtjevi svakog klijenta su na prvom mjestu, jer svaka odjevna kreacija zahtijeva najstrožu kvalitetu kontrole.

DTG tisak

Direct to garment tisak. Tehnologija digitalnog direktnog tiska na pamučnu podlogu. Ova se tehnologija preporučuje za pamučne podloge, za male naklade do 50 komada, te za proizvode gdje nisu nužni zasićenje boja, oštrina i postojanost na razini sitotiska.

Prednosti DTG tiska:

  • Ispis vrlo finih fotografija
  • Broj boja ne utječe na cijenu, nego samo veličina otiska
  • Mogućnost otiska na samo 1 predmet za razliku od sitotiska koji zahtijeva veliku količinu tekstila
  • Mekoća otiska
  • Brza izrada, kratka priprema
  • Kvaliteta boje i slike, izdržljivost na većim temperaturama, pri pranjima.

Transfer tisak

Tehnologija pogodna za male tekstilne površine, te proizvode koji često idu u reprint (npr. naljepnice, kape, brojevi za sportske dresove isl.), jer nema nove pripreme i troškova.

Ova se tehnologija preporučuje za male naklade, za slučajeve gdje se ne radi s cad-cut preslikačem, te gdje otisak ne mora biti u istom materijalu kao podloga.